Miért a parafa?

Legyél mozgásban, élj természetesen.
A parafa jógaszőnyeg tudatosan létrehozva, tartósra tervezve.

Arra törekszünk, hogy újjáélesszük a káros összetevőkből készült klasszikus jógafelszereléseket oly módon, hogy a természetes és környezetbarát parafát egy karcsú kialakítással ötvözzük, ezáltal a jóga gyakorlása öröm, miközben jó a bolygó számára és számodra is egyaránt.

Hisszük, hogy a parafa és a jóga egy jó párosítás. A parafa jógaszőnyegen lévő természetes parafa felület egyedülálló tapadást biztosít, meglepően sima tapintású, rendkívül egyszerűen tisztítható és karbantartható, és a környezet legtisztább lelkiismerete mellett élvezhető.

Parafa + Jóga = Szeretet

A parafa a tölgyfa külső kérge. A tölgyfa az egyetlen olyan a fa a világon, amely képes regenerálni a lehántott kérgét. A fákat nem vágják ki, csak a kérgét használják fel, amiből a csodálatos parafa jógaszőnyegek készülnek.

A parafa egy igazán egyedi forrás. A pezsgő dugóktól a jógaszőnyegekig, ez az anyag egyedülállóan sokoldalú. Noha természetesen gyönyörű, biológiailag lebontható és fenntartható.

Természetes

A parafa egy természetes alapanyag, 100% -ban biológiailag lebontható, újra hasznosítható és megújuló.

Fenntartható

Parafa újra és újra begyűjthető ugyanabból a fából. 

Az extrakciós módszer biztonságos a fa lehántására. Egy új parafa fa esetében 20-25 évbe telik az első parafa betakarítása, és ezt követően 9 évente egyszer meg lehet ismételni a kéreg lefejtését.

Parafa jógaszőnyeg elkészítése

A parafa betakarítása fenntartható folyamat. A parafa betakarítását követően a parafát granulátummá őrölik. A parafa-granulátumokat összepréselik a parafa jógaszőnyegek robosztus felső rétegébe vagy a parafa jóga kiegészítőibe.

Ezután a késztermék tökéletesen sima felületet képez, hibátlanul gördül fel, gyűrődés, repedés vagy pelyhesedés nélkül.

Prémium tapadás

Ha a jógaórákon megszoktál izzadni, akkor te is tudod, hogy mennyire alapvető fontosságú hogy a jógafelszerelés támogasson téged, mint egy hűséges, csúszásmentes barát.

Nos, hát itt az ideje, hogy te is elhagyd a törölközőt a parafa jógaszőnyeg adaptív tapadásával. A nyitott cellás szerkezet kiváló tapadást eredményez, minél inkább izzadsz, annál inkább megnövekszik a tapadási képessége.

Az izzadság aktiválja, és növeli a tapadást, és a nyitott cellás szerkezet eltávolítja a felesleges verejtéket, megakadályozva az izzadság összegyűlését a szőnyegen, ami csúszást okozhat. Ez kiválóvá teszi a forró jógát!

Ez a csodálatos előny a Suberin viaszos anyagának köszönhető, amelyet a parafa természetesen tartalmaz. Hasonlóan működik, mint a szörfdeszka viasz – megakadályozza, hogy elveszítse tapadását, még a legnedvesebb körülmények között is.

Azok, akik nem izzadnak (szerencsések!), könnyedén megnövelhetik ők is a tapadást, ha a jóga gyakorlása előtt egyszerűen bepermetezik a parafa jógaszőnyeget egy kevés vízzel.

ANTIBAKTERIÁLIS

A parafa természetesen antibakteriális. Egy nemrégiben elvégzett tanulmányban baktériumokat helyeztek a parafára, hogy megvizsgálják antibakteriális tulajdonságaikat, és 90 perces inkubálás után a baktériumok redukciója majdnem 100% (96,93%) volt!

A baktériumok alapvetően nem tudnak megélni a parafa felületén. Ez a parafa jógaszőnyeg szuperhigiénévé teszi, elkerüli a rossz szagokat és nagyon könnyen tisztítható.

Környezetünkre gyakorló hatása

Ezenkívül a parafa kéreg betakarítása elősegíti a CO2 (szén-dioxid), az üvegházhatást okozó gáz abszorpcióját, és valójában a betakarított parafa fák 3-5% -kal több CO2-t szívnak el, mint a nem betakarított fák. A becslések szerint a parafa tölgyfaerdők évente akár 14 millió tonna szén-dioxidot tárolnak, ami jelentős mértékben hozzájárul az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez, amely az éghajlatváltozás fő oka, és fontos oxigéntermelő.

Írd meg véleményed..